Založ si blog

Slovač, Slovač, vlastného rozumu nemáš ? Uč sa, kde to funguje !

Na Slovensku sa ľudia napriek obrovským možnostiam novodobej informačnej a technickej revolúcie ocitli v slepej uličke.

Môžu za to ďakovať všetkým tým novodobým komunistickým vládam, čo sa tu premleli od roku 1989 doteraz, nech sa už nazývali akokoľvek.

Totálne červení, menej červení a aj tí do modra, stále len donekonečna kecali a rozhadzovali miliardy na virtuálnu elektronizáciu štátnej správy, či výstavbu diaľníc.

 

Pri tom rozhadzovaní miliárd sa pravdaže, väčšinou nechtiac, trafili na svoje stranícke účty, účty schránkových firiem, jednoducho kradli ako straky.

 

A tak, žiadna centrálna správa údajov neexistuje, popri diaľniciach vyrástli tunely v podobe rodinných domov, účtov vo Švajčiarsku a diaľnica je nekonečný príbeh.

Ak chcete ľudí držať v izolácii a bludnom kruhu, nedáte im prístup ku kvalitnému a lacnému internetu, rovnako im nevybudujete kvalitnú dopravnú infraštruktúru.

Takí Slováci, ktorí sa dokážu orientovať vo svete informácií a ľahko sa vyberú do sveta automobilom sú komunistom nanič.

Oni potrebujú blbé masy, ktoré internet nepoznajú, v živote sa po kvalitnej diaľnici vlastným autom ani nepreviezli, potrebujú ľudí lenivých, hlúpych, zakomplexovaných.

Takí pozerajú iba komunistickú televíziu pri pive a tam im potom ľahko nasypú do dutých hláv kaleráby od výmyslu sveta.

Ako nás Slovákov kedysi dirigovala Viedeň, Budapešť, Moskva, Praha a teraz všetko zlo a katastrofa prichádzajú z Bruselu.

Banány a uhorky musia mať správne zakrivenie, nikto nesmie vyrábať nadprodukciu, úradníci nám určujú, čo máme robiť, ako máme žiť.

Figa borová drevená, milá Slovač moja, riadne s Vami tí červení vybabrávajú, to už nepoužívate ani vlastný rozum ?

Že sú v Bruseli poslanci, úradníci, dobre platení a často sa zaoberajúci aj somarinami, no to je určite pravda, lenže Nemci, Francúzi, Nóri a ďalší to berú ako nutnú daň za demokraciu.

Veď keď si krajina normálne žije, funguje, priemerný našinec sa má za svoj plat v pohode, rodina funguje, je ochotný prispieť aj zvieratká v ZOO, aj na poslancov v parlamente, či vo vláde.

Pravda, nesmú sa ožierať ako prasce, jazdiť štátnymi autami ako zvery, či si dosadzovať rodinu na vlastné ministerstvá, strieľať z pušiek ako blázni, či bozkať a hostiť milenku za peniaze daňových poplatníkov.

Kto ale môže za to, že Slovákov tak drzo okrádajú vlastní poslanci, vlastná vláda a oni si nechajú zo seba robiť bláznov ?

Dva roky sa tu verejne klamalo o tom, že Brusel prikazuje povinné čipovanie psov, mačiek a fretiek, pravda je ako vždy úplne iná.

Platí to iba pre tie zvieratá, ktoré so svojimi majiteľmi pobehujú po krajinách Európskej Únie.

Všetkým poslancom, ktorí takýto kšeftársky čipový zákon prijali, by teraz mali občania, ktorí nátlaku podľahli, podpísať referendum na aplikovanie rovnakých čipov do zadnej časti poslancov.

Nech si to, čo tie nemé tváre v sebe teraz zbytočne nosia, vyskúšajú v reálnej praxi, je možné, že u nich by to čipovanie na štyri roky, na rozdiel od zvierat, bolo aspoň na niečo dobré,

Všetci by sme konečne presne vedeli, kde sa nachádzajú, čo robia v bufete, ako sa bratríčkujú na diplomatických zájazdoch  a nemuseli by sa strápňovať falšovaním podpisov.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928344x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie