Založ si blog

Môžu byť komunistom odpustené strašné hriechy ? V SKG 2013 sa nepokajali ! (22)

Pravda1Rok 84 bude úžasný, čakáme bábo, prebúdzam sa z letargie, píšem sťažnosť, mám radikálne zvýšenie platu a navyše pri odbornom teste vynikajúce výsledky.

Ako nestraník som zaradený do dvojročného kurzu v Ústrednom Inštitúte Spojov Zruč nad Sázavou, Teória riadenia a riadiacej praxe v rádiokomunikáciách.

Každý druhý mesiac je týždeň školy v Zruči, prináša to neskutočné zážitky, prednášajú nám špičkoví odborníci, nie je tam žiadna politika, iba technika, doslova to žeriem.

Sme tam inžinieri z celej republiky od Košíc po Plzeň, navzájom si vymieňame poznatky, máme odborné diskusie, našiel som super kolegu z pozemskej stanice Sedlec.

Obrovskou výhodou je spoznávanie Prahy, v piatok máme do polnočného rýchlika dosť času na Václavák, Tuzex, obchody, inštitúcie, čo maximálne využijem.

Ak som svoju Bratislavu považoval za iný svet, odteraz je Praha pre mňa svetom novej dimenzie, je úžasné vidieť vekslákov pred Tuzexom, húfy Japoncov pod Orlojom.

Pri toľkej radosti ma neprekvapí ďalšie zamietnutie devízového prísľubu, som už asi otrlý, komunistické maniere mi začínajú byť ľahostajné, ale kdesi vo vnútri sa to ukladá.

Som čoraz aktívnejší a prináša to výsledky, v Prahe navštívim Ústav pre výskum verejnej mienky a prijmú ma za externého spolupracovníka, je to mimoriadne zaujímavé.

Popri práci na dohodu uskutočňujem rozhovory s občanmi na rôzne témy, som prekvapený ako ľudia pri anonymných dotazníkoch otvorene kritizujú spoločenské pomery.

Je to mimoriadne zaujímavá činnosť, musím nadviazať kontakt s ľuďmi, kde jedine slušné a korektné jednanie je základom vzájomnej dôvery pre pravdivé odpovede. 

Ďalšou aktivitou  je Videopres MON, tam ale majú záujem o prekladateľskú činnosť z maďarčiny, najprv špeciálne odborné technické texty, ale šokujúco, neskôr chcú aj tlmočenie na odborné akcie.

Ako správny Košičan niečo maďarsky viem, v Prahe nakúpim odborné prekladové slovníky a začnem študovať ako divý, keďže o mesiac už dostanem prvé skúšobné materiály.

Pri toľkých aktivitách nezabúdam ani na svoju „srdcovku“, čo je družicová televízia, mám Gunnove a Schotkyho diódy, vlnovod, potrebujem urobiť ožarovač pre LNB.

Chce to špecialistu, ktorý dokáže s mikrónovou presnosťou sústružiť z duralu, elektroniku už hravo zvládnem, podarilo sa mi dať dohromady funkčnú schému.

Dávam inzerát do Amatérskeho Rádia s tým, že hľadám spolupracovníka pre konštrukciu zariadenia na príjem TV signálu z družíc, kompletný návod mám.

O mesiac nastane peklo, poštárka prvý deň donesie asi 200 listov, potom 300 a  pokračuje to pár dní, až ich viac ako 1000, je to šialené aj čítať.

Ozve sa špecialista z Letu Kunovice, dohodneme sa, urobí dva kusy, ja urobím elektroniku, jedno LNB bude pre neho, len to bude nejakú chvíľku trvať.

To mi nevadí, lebo pri tých mojich šialených aktivitách som takmer zabudol na manželku a na príchod nášho bábätka, zlatá moja trpezlivá manželka.

Koncom júla sa nám narodí naše vytúžené bábo a odrazu mám starosti na aké som nepomyslel, naša mini práčka z NDR nestačí na plienkovú vojnu.

Vyberiem sa kúpiť práčku, najlepšie automatickú a zisťujem, že to nie je sranda, na to aby bola a okamžite je nutné odpovedajúce všimné v hodnote 500 Kčs.

Čo ten vedúci predajne komunista Bolák s tými peniazmi robí, sakra, veď to zlatá baňa, papaláši hore kradnú zo štátneho a tí červení dolu ešte raz okradnú nás.

Práčka je doma, lenže pri žmýkaní vydáva zvuk ako siréna, je treba ju držať, inak sa vymkne spod kontroly, nakoniec za všimné kilečko zoženiem akúsi konzolu a práčka aspoň neuteká.

Komunistov teraz neriešim, už ale rozumiem, ako im to celé perfektne funguje, papaláši hore, rodinky riaditelia podnikov, detičky vedúci predajní, blbí v ŠTB, najblbší milicionári.

A aj v roku 84 sa im to zbiera, obrovský výbuch, mŕtvi, stovky zranených v Pardubiciach, výbuch plynu mŕtvi, zranení Třinec, požiar Mědenec 26 mŕtvych, Uherské Hradište hala 18 mŕtvych.

Vonku zúri komunizmus, u nás doma sú krásne Vianoce, rozmýšľam, ak sa niekedy tí komunisti pokajajú, môžu im byť tie strašné hriechy odpustené ?

P.S.

    Kedysi mal komunista červenú knižku a nerozborné pokrvné bratstvo so svojou rodnou stranou na večné časy, bol ako naprogramovaný robot v ríši zla.

    Komunisti v SKG 2013 už knižky nemajú, lenže v červených makoviciach im zostal ten zlý program a ten dokonale oživujú obersúdruhovia v STV a iných, akože komerčných TV.Pravda 004Pravda 003

Pravda 002

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3929142x
Priemerná čítanosť článkov: 4786x

Autor blogu

Kategórie