Založ si blog

Komunistom raketovo stúpa členská základňa. To je SKG 2013! (21)

Fiat1Leto roku 83, rútime sa Fiatom 125 P do NDR k Baltu, popri pufkajúcich Trabantoch a Wartburgoch sme na tom až dobre, chudáci.
 

Asi 100 km pre Berlínom, rovnučká cesta, starý Wartburg pred nami, smrad stonásobne horší ako komín vo Svite, Ružomberku, predbiehame.

Odrazu dederónski policajti, plácačkami kývu ako diví, zastavujeme, auto obzerajú spredu, zozadu, hore, dolu a jeden druhému hundrú Čeko, Čeko.

Hrozivé výrazy im z tváre zmizli a previnilo nám udeľujú pokutu 5 mariek, čo sa mi zdá neskutočné a tak sa im aj pekne poďakujeme.

O tom, ako naozaj funguje socialistická spolupatričnosť a nenávisť ku kapitalizmu sa presviedčame príchodom do Berlína.

 

Dlhá štvorprúdovka, semafóry, aby sa to stihlo, trocha pridám a ajhľa odkiaľsi vyskočí celý kordón policajtov, odkloní nás doprava.

 

Tam dlhé rady, v jednom trabanty z DDR, v druhom trojnásobnom mercedesy z NSR a dvoje Barkasov s okienkom a policajtmi.

 

Trabanty  z východného radu aspoň vybavujú, na Mercedesy  zo západného zvysoka kašlú, jednoducho tam sa to vôbec nehýbe.

 

Prídu policajti, obchádzajú, pozerajú a zasa Čeko, Čeko, kývnu mi, aby som ich nasledoval, platím smiešnych 5 mariek a poskytnú aj servis.

Kordón zastaví celú premávku, zdvorilo nám kývu na pozdrav, až si pripadáme, či si nás nemýlia so straníckou delegáciou Biľaka.

V kempe na príjme sme pre pani doslova rarita, mimoriadne úslužne, osobne nám príde ukázať fliačik pod borovicu, kde si rozložíme stan.

Dedoróni to tu majú také masové, strava v obrovskej jedálni ujde, pláž je super FKK, to aby ste nespoznali agentov Stasi a aj v mori sa dá plávať, nie je ľadové.

 
Chlapík na pláži počúva našu reč a snaživo skomolene česky mi objasňuje, že Hitler tu neďaleko budoval továreň na turizmus, máme si to ísť pozrieť.
 
Zájdeme, je to z inej planéty, obrovské, mŕtve kilometrové budovy, kto nevidí, rovnako ako gulagy, koncentračné tábory, neuverí fašizmu a komunizmu. 
 

Realitu NDR zažívame cestou späť, obed v reštaurácia v Greifswalde, hydina neexistuje, mäso jedine bôčik a prinesú opekaný kus slaniny, hrôza.

V Berlíne nakupujeme lupy, objektív pre suseda, authodiny, na chvíľku zájdeme k hranici so Západným Berlínom, tak tu je múr komunizmu a kapitalizmu.

Spomíname tie úžasné autá v rade na pokuty z NSR a či Východní Nemci nevidia ten rozdiel oproti smradľavým, dymiacim, prdiacim Trabantom ?

Pravda, nevidíme pod povrch, tajní zo Stasi likvidujú zárodky odporu vraždami, terorom a ruskými vojakmi, tých je v Berlíne ako maku

Sme konečne doma v našom socialistickom bordeli, Pravda ospevuje komunistickú stranu, ktorá porodila Kratochvílovej svetový rekord.

Komunisti si prisvoja všetko, propaganda sa priživí aj na pásavke zemiakovej z USA, sú fakt takí retardovaní, nechápu, ako ich väčšina nenávidí ?

U nás je kolotoč práca a štúdium,  mám už do detailov zvládnutú problematiku TV vysielania cez geostacionárne družice a tam vidím budúcnosť.

Na TV vysielači Dubník  pripravujú demontáž rádioreleovej trasy Vesna, Jano Krška mi má pri likvidácii zachrániť, čo sa dá.

Zopár vlnovodov, Gunnove, Schottkyho diódy, záznejové prístroje, nejaké tie ožarovače, tak, aby som mohol začať prípravu experimentov.

Podrobne študujem, ako rakety dopravia družice na obežnú dráhu a tie pomocou transpondérov a parabol vysielajú TV signál smerom k Zemi.

Je úžasné, ako sa dá malým výkonom pokryť obrovské územie a ľudia môžu slobodne sledovať televízne programy bez akýchkoľvek hraníc a obmedzení!

Ruskí súdruhovia nám pošlú na Vianoce trocha iné rakety stredného doletu, ľudia si šuškajú, bude atómová vojna, asi nerozumejú, že to by už komunisti nikdy neboli.

Sú to jednoducho svine preukrutné, čo iné možno povedať režimu, ktorý hanebne zostrelí civilné dopravné lietadlo, zabije 300 pasažierov a smeje sa na krvi a utrpení !

Otec je z oboch udalostí zdrvený, diskutujeme, vyslovuje obavu, či mocou opití komunisti nevsadili všetko na jednu kartu a svet vťahujú do katastrofy.

Som už asi načisto zblbnutý režimom, blíži sa koniec sveta a ja inžinier, špecialista som nespokojný s platom 1450 Kčs, manželka 1350, chcem s tým niečo urobiť.

Prvá možnosť je sťažovať sa, to urobím a druhá je hľadať možnosti na privyrobenie si, zistil som, že Videopres MON potrebuje ľudí na  prekladateľskú činnosť.

Rok 83 končí, som zlý katolík, kostol navštevujem iba príležitostne, komunikujem však s Bohom a on vraví, Nenáviďte zlo, miluj­te dob­ro a ob­nov­te právo na súde.

Ten čas príde, komunisti, ako každý tvor budú súdení za svoje činy, každý jeden dostane spravodlivý podiel viny za všetky tie zverstvá a  zločiny, ktoré napáchali.

 

P.S.

      Zločinom komunistov v SKG 2013 je obludný spôsob, ako pomocou peňazí dokážu korumpovať štát a vštepovať malomyseľným         jedovaté myšlienky cez médiá.

 

      Najväčší utajení oberkomunisti ovládli SKG 2013, smejú sa, ako im rastie nová generácia, lebo komunista, to je každý, kto si             nectí morálku, právo, spravodlivosť, demokraciu, nech je schovaný v strane katolíckej, pravicovej, liberálnej a či v inej gute.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3929769x
Priemerná čítanosť článkov: 4787x

Autor blogu

Kategórie