Založ si blog

Slovenská Komunistická Gubernia 2013, červení oživujú Lenina a členskú základňu ! (20)

SKG 20aSKG 20bRok 83 začínam podaním žiadosti na devízový prísľub 400 USD, tak veľmi by som sa chcel ísť pozrieť na Západ.

Manželka rozbieha unikátnu úpravu, farbenie textilu v družstve, dáva do toho maximum, chodí  s rozbitými kolenami, robotníci sú leniví vliezť do autoklávu, musí všetko urobiť sama.

Odmieta maródovať, je trápne vidieť, ako družstvo cez úplatného lekára vyrába invalidov, čím ich je na papieri viac, tým viac peňazí družstvo dostane len tak.


V robote to má ťažké, komunisti nerobia, zdraví zamestnanci zo seba robia invalidov a normálni ľudia sa môžu v celom tom cirkuse zblázniť.
 
Ako inžinieri máme smiešne platy, nefajčíme, nepijeme, málo jeme, sme štíhlučkí, televízor nemáme, máme minipráčku z NDR  a šetríme na ojazdené auto, chceme sa pozrieť do sveta.
 
U mňa v práci je to lepšie v tom, že zo mňa majú rešpekt, komunistov je málo, hoci aj to je mnoho a mám neuveriteľné zážitky, vidím detaily života v komunistami ovládanej krajine.
 
Dedinka pri poľských hraniciach, doteraz nemá žiadny TV signál, konečne im strana a vláda z našich peňazí postavila prevádzač a budú mať prvý program !
 
Je veselica, opekajú prasa, alkohol tečie potokom, bujará oslava je do noci, naši šéfovia komunisti opití, ja, Bojsi, Manťor jediní triezvi počúvame neskutočné informácie.
 
Prevádzač prednostne mimo päťročného plánu vybavil komunista rodák minister, inak by museli čakať ďalších päť rokov ako susedné obce, alebo nikdy.
 
Koncom marca ideme s manželkou do Prahy kúpiť auto cez autobazár, Manťor zistil, sú tam neskutočné autá za neskutočné ceny, uvidíme.
 
Rýchlikom ráno dorazíme do Prahy a tu je Vám svet, sme už v treťom obrovskom autobazáre tuším Koněvova, nevieme si vybrať, také ceny a autá u nás neexistujú.
 
Takto to asi vyzerá na Západe, predavač nás obskakuje, núka, jednu Škodu nám ihneď dá na rampu a ukazuje nám spodok, v akom je super stave.
 
Vadí mi batožinový priestor, reaguje okamžite a pristaví nám podľa neho najlepšiu mašinu v RVHP, Fiat 125 P, motor origo italy, výroba Poľsko.
 
Má už po zenite, diely snáď nebudú problém, motor je OK, ideme na skúšobnú jazdu, urobí pár šmykov, brzdí ako divý, lebo to má kotučáky, berieme.
 
Pri vybavovaní formalít sa technici suverénne a nahlas bavia o Havlovi, komanči ho museli prepustiť z väzenia na tlak Charty, sú doslova nadšení.
 
Auto máme, plánujeme zahraničnú cestu, v Prahe sme nakúpili literatúru, u nás nedostupnú a zírame, v akom pekle to prepánakráľa žijeme !
 
Do Poľska je zákaz, do Maďarska nie sú forinty, do Juhoslávie a na Západ treba výjazdnú doložku, ak mi nedajú devízy, ostáva nám iba NDR.
 

Ako je to možné, väčšina ľudí tu už naozaj potratila rozum, žijú v  totalitnom socialistickom gulagu – tábore, život im diktujú obmedzení komunisti a oni nič ?!

Otec vraví, Ty si neprežil to, čo my, Tebe sa zdá, že sme nič neurobili, zabudol si na komunistické vraždy miliónov, tyraniu stámiliónov, tak urob niečo aj Ty sám.  

A tak hľadám informácie ako štát funguje, vo Vedeckej knižnici študujem, posielam listy inštitúciám, oslovujem Západ a dostávam odpovede

Chcem vedieť, čo robí taký Ústav pre výskum verejnej mienky v Prahe, posielam list, odpíšu, že je možné stať sa externým spolupracovníkom, tak to ma zaujíma.

Medzitým mi červená banda odpísala už klasické bla, bla, devízy naši súdruhovia najvyšší vyčerpali, s manželkou sme sa rozhodli, ideme na Balt do DDR.

P.S.

    Komunisti sú nebezpeční, sami seba nainfikovali paranojou, že sú stvoriteľmi sveta, vládnu nad životom ľudí, môžu beztrestne vraždiť, tyranizovať.

    Je neuveriteľné, ako sa staré komunistické rodinné štruktúrpretransformovali, ovládli Slovensko cez peniaze, tajných, médiá a mafiu.

    Slovenská Komunistická Gubernia 2013  je šialený mix miliardárov -zlodejov ovládajúcich duchom chudobných komančov, ktorí v zúfalstve oživujú Lenina, Stalina, Gottwalda.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928060x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie